Taxi Weesp

Taxi Weesp

Bent u op zoek naar een taxi van of naar Weesp? Dan bent u bij Taxi Blaricum aan het juiste adres! Wij zijn al 20 jaar de betrouwbaarste taxicentrale van het Gooi en omstreken, waaronder Weesp. Wij kunnen voor u dienen als particuliere of zakelijke taxi Weesp, schipholtaxi Weesp, schoolvervoer, ziekenfondsvervoer, koeriersdiensten en busvervoer. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Wij werken met een team van zeer enthousiaste en professionele mensen. Al onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd op ervaring, dienstverlening en opleiding en brengen u snel en veilig naar uw plek van bestemming. Uiteraard helpen ze ook graag even uw boodschappen of andere bagage naar binnen te brengen.

Ons wagenpark bestaat voornamelijk uit Skoda Superb, uiterst comfortabel met veel been- en bagageruimte. Daarnaast beschikken wij over mercedesbusjes voor busvervoer tot 8 personen. Busvervoer vanaf 9 personen kunnen wij uiteraard voor u regelen!

Schipholtaxi Weesp

U wilt zich toch helemaal niet bezig houden met waar u de auto moet parkeren als u op vakantie gaat? Dat snappen wij bij Taxi Blaricum heel erg goed. U kunt ons dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor vervoer naar Schiphol. Voor deze schipholritten rekenen wij een vast tarief, welke te zien is in de tarieventabel op deze pagina.

Ik wil een taxi reserveren