Taxi Muiderberg

Taxi Muiderberg

Bent u op zoek naar een taxi van of naar Muiderberg? Dan bent u bij Taxi Blaricum aan het juiste adres! Wij zijn al 20 jaar de betrouwbaarste taxicentrale van het Gooi en omstreken, waaronder Muiderberg. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke taxi Muiderberg, schipholtaxi Muiderberg, schoolvervoer, koeriersdiensten, busvervoer en ziekenfondsvervoer. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Wij werken met een team van zeer enthousiaste en professionele mensen. Al onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd op ervaring, dienstverlening en opleiding en brengen u snel en veilig naar uw plek van bestemming. Uiteraard helpen ze ook graag even uw boodschappen of andere bagage naar binnen te brengen.

Ons wagenpark bestaat voornamelijk uit Skoda Superb, uiterst comfortabel met veel been- en bagageruimte. Daarnaast beschikken wij over mercedesbusjes voor busvervoer tot 8 personen. Busvervoer vanaf 9 personen kunnen wij uiteraard voor u regelen!

Schipholtaxi Muiderberg

Gaat u op vakantie? Dan wilt u zich toch helemaal niet bezig houden met waar u de auto moet parkeren? Daar zijn wij bij Taxi Blaricum het volledig mee eens. U kunt ons dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor vervoer naar Schiphol. Voor deze schipholritten rekenen wij een vast tarief, welke in de tarieventabel op deze pagina te zien zijn.

Ik wil een taxi reserveren